fbpx

Новини

Щоденники 2023 – Нова колекція

Moleskine Planners 2023

Плануйте кожен день у найдрібніших деталях за допомогою 12- та 18-місячних щоденників та щотижневиків. Незалежно від того, як багато ви пишете, чи вставляєте пам’ятні листівки у свій щоденник, чи пишете дрібненько й заповнюєте сторінки списками справ, ми маємо зручний формат для вас.

Moleskine Жовтогарячий Щоденник 12 місяців 2023

Щоденники Moleskine — від дуже маленьких до надзвичайно великих, горизонтальних і вертикальних, у твердій або м’якій обкладинці, з січня по грудень (12 місяців) або 18 місяців, і навіть від аналогових до цифрових.

Щоденник надає вам повну сторінку для кожного дня тижня — ідеально підходить для зайнятих людей, у яких багато справ, для тих, хто хоче збільшити масштаб щоденних подробиць або вести щоденник. Вибирайте між кишеньковими, великими та м’якими чи твердими обкладинками.

Щоденники Moleskine 2023

Лімітовані серії Щоденників та Щотижневиків Moleskine 2023 року

Теплі знижки на теплі записники

Warm Discount on Warm Notebooks

На вулиці стає холодно? Час придбати собі теплий записник Moleskine! Знижка 30% на обрані записники – серії Blend, Denim, Leather; а також на деякі кольори класичних блокнотів, обрані ручки та олівці Moleskine, і рюкзаки Moleskine.

Акція діє з 17.09.2022 по 17.10.2022 на товари в наявності при замовленні на сайті moleskine.com.ua або придбані в шоурумі Moleskine в Україні за адресою м. Київ, вул. Олеся Гончара 37-А.

Серія Blend

Серія Denim

Серія Вельвет

Серія Leather

Серія Two-Go

Рюкзаки Moleksine

Ручки та олівці Moleskine

АКЦІЯ: Арт-липень

FB Moleskine 01@2x

Розпал літа, а значить час для того, що приносить натхнення. Ми обрали для вас скетчбуки, блокноти, ручки, олівці, та рюкзаки — які приносять натхнення — та зробили на них знижку 30% до кінця липня (або до закінчення товарів на складі в Україні).

Скетчбуки зі знижкою 30%
Записники зі знижкою 30%
Подарункові набори зі знижкою 30%
Лімітовані серії Moleskine зі знижкою 30%

Ручки Moleskine зі знижкою 30%

Рюкзаки зі знижкою 30%

… та багато інших товарів в розділі “Розпродаж“.

Акція діє з 01.07.2022 по 31.07.2022 на обрані товари за умови наявності товарів на складі в Україні.

30% знижки для вашої продуктивності

FB Moleskine 02@2x

Роби що можеш, з тим що маєш, і там де знаходишся.

Теодор Рузвельт

Ця відома фраза Теодора Рузвельта зараз актуальна як ніколи — ми всі, так чи інакше, працюємо для наближення перемоги України. Робимо те що можемо, там де ми є. Кожен на своєму місці.

Наприклад ми, Moleskine в Україні, перераховуємо ЗСУ 20% від усіх доходів з роздрібних продажів та працюємо із нашими західними партнерами для того щоб вони відмовлялись працювати з росією та білоруссю — і бренд Moleskine вже призупинив роботу з цими ринками.

Всім тим, хто підтримує українську економіку, стане в нагоді знижка 30% на обрані товари, які можуть підвищити продуктивність:

Moleskine Year of the Tiger – для щасливих нотаток

Moleskine Lok Ng Year of the Tiger

Святкуйте Рік Тигра з експресивним мистецтвом китайського каліграфа та графічного дизайнера Lok Ng.

Обкладинки з преміальної тканини та шовку, на яких зображена оригінальна інтерпретація Lok Ng китайського символу, що позначає тигра.

Різнокольорові малюнки продовжуються на форзацах і вісьмох вкладених конвертах на щастя.

Ідеально підходить як подарунок на Новий 2022 рік за місячним календарем.