Вітаємо! Наступний крок в еволюції паперу зроблено — і ми з вами є свідками цього кроку.

Представляємо найтехнологічніший смарт-записник для скетчів — Moleskine Smart Notebook Adobe® Creative Cloud Connected. За цією довгою назвою стоїть довга робота двох сучасних гігантів, яким зобов’язана більшість сучасного креативу: Moleskine та Adobe.

Moleskine_CCc_smart_notebook  (4)-sml

Це все більше ніж просто записник, це можна було б назвати “апаратно-програмним комплексом”, але ми називаємо це просто — міст між аналоговим та цифровим, наступний крок в еволюції паперу. І, звичайно, це дозволить ще легше, ще швидше і ще комфортніше створювати ваші шедеври.

Moleskine_CCc_smart_notebook  (17)

З першого погляду видно, що це незвичайний скетчбук — великий стилізований логотип Creative Cloud та червона стрічка кажуть самі за себе.

Moleskine_CCc_smart_notebook  (2) copy

Всередині ж це справжній скетчбук від Moleskine — той самий щільний якісний безкіслотний папір світло-бежевого кольору, він так само комфортний для будь-яких повсякденних інструментів для малювання — олівець+гумка, ролер, кулькові ручки тощо.

Moleskine_CCc_smart_notebook  (8) copy

Але на сторінках Moleskine Smart Notebook знаходяться спеціальні позначки, які і надають особливих можливостей — встановивши додаток для iOS від Adobe, за допомогою вашого iPhone або iPad, ви зможете автоматично конвертувати скетчі в електронні малюнки у форматах SVG та JPEG (відповідно векторний(!) для Adobe Illustrator та растровий для Adobe Photoshop). Крім того, малюнки можна буде завантажити в Adobe Creative Cloud.

Moleskine_CCc_App

Записник Moleskine Smart Notebook Adobe® Creative Cloud Connected буде офіційно доступний для продажу на території України, Білорусі та Молдови в квітні 2015р.

Нагадаємо, що перший технологічний аналогово-цифровий записник вже був випущений Moleskine — це записники серії Evernote Smart Notebook, в першу чергу орієнтовані на технологічних людей, які використовують як гаджети, так і записники для організації нотаток та планів — і ці блокноти вже доступні в в продажу.